Korn Ferry TourRhein Gibson vandt Astara Golf Championship på Korn Ferry Tour

Rhein Gibson vandt Astara Golf Championship på Korn Ferry Tour

Rhein Gibson fra Australien vandt Astara Golf Championship presented by Mastercard på Korn Ferry Tour.

Inden finalerunden førte Kris Ventura fra Norge i -10 foran Rhein Gibson, Ryan Gerard, Thomas Rosenmueller og Kevin Dougherty i -9.

Med to eagles og tre birdies gik 37-årige Rhein Gibson finalerunden i -7, og han vandt i -16 foran Kevin Doughertu i -12, mens Brandon Harkins, Ryan McCormick, Brett Drewitt og Ryan Gerard delte 3. pladsen i -11.

Kris Ventura afsluttede med en runde i par, så han faldt tilbage til en 7. plads i -10, som han delte med bl.a. Jonas Blixt fra Sverige. Thomas Rosenmueller. Værre gik det for tyske Thomas Rosenmueller, som efter efter en runde i +8 faldt 55 pladser tilbage til en 57. plads i -1.

Det var Rhein Gibsons anden sejr på Korn Ferry Tour, da han vandt BMW Charity Pro-Am 2019.

Gibson har verdensrekorden for laveste 18 hullers runde

Rhein Gibson har i øvrigt verdensrekorden for den laveste runde nogensinde, da han i 2012 gik en 55’er (-16) på River Oaks Golf Club i Oklahoma, USA!

Det var en privat runde, men den er anerkendt af Guiness World Records som den laveste runde nogensinde. Gibson lavede to eagles og 12 birdies på par-71 banen, der målte godt 6.125 meter.

Astara Golf Championship presented by Mastercard, resulat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk