Corona pandemien giver fortsat store udfordringer rundt om i verden, og på DP World Tour er den udsatte Hero Indian Open og Volvo China Open blevet aflyst, mens den japanske ISPS Handa Championship kun tæller til Japan Golf Tour. Derudover bliver en ellers bekræftet turnering i Asien ikke til noget.

Som erstatning arrangerer DP World Tour to turneringer i Spanien. ISPS Handa Championship in Spain spilles på Infinitum, der tidligere hed Lumine, i Tarragona fra den 21. – 24. april og ugen efter er PGA Catalunya Golf and Wellness i Girona vært for Catalunya Championship.

Infinitum var vært for finalen af DP World Tour Tourskolen fra 2017-19, og før det var man vært for en Second Stage turnering på Tourskolen.

PGA Catalunya Golf and Wellness var været vært for fire DP World Tour turneringer og finalen af DP World Tour Tourskolen fra 2008-16. Den første DP World Tour turnering på banen var Sarazen World Open 1999 som Thomas Bjørn vandt, mens Open de España er spillet der tre gange i 2000, 2009 og 2014. Det er også her ECCO Tour har sin Winter Series.

De fire aflyste turneringer

Hero Indian Open spilles ikke i år, men vender efter planen tilbage i 2023. Det samme gør Volvo China Open eller måske endda senere på 2022 sæsonen. Volvo China Open var senest en DP World Tour turnering i 2019, hvor Mikko Korhonen vandt, men den blev også spillet i både 2020 og 2021 som en China Tour turneirng.

.
.

Da DP World Tour i november 2021 offentliggjorde turneringsprogrammet for 2022 var der en Asian Event Confirmed (bekræftet turnering i Asien, red.) fra den 14. – 17. april. Den bliver ikke til noget, så for anden gang i år må man aflyse en ellers bekræftet turnering, da man også opgav den femte turnering i Mellemøsten.

DP World Tour skulle have spillet i Japan for første gang, men ISPS Handa Championship er fjernet fra turneringsprogrammet. Turneringen spilles som planlagt fra den 21. – 24. april, men den tæller kun til Japan Golf Tour. DP World Tour må dermed vente til 2023 inden der spilles en tællende turnering i Japan.

Alexander Björk efter sejren i Volvo China Open 2018 – Foto: Asian Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.