AnbefaletWITB: Tiger Woods, 3. december 2017

WITB: Tiger Woods, 3. december 2017

Tiger Woods gjorde et fint comeback i Hero World Challenge 2017 efter en skadespause på næsten ti måneder. Han sluttede på en 9. plads i -8 blandt 18 af verdens bedste, hvoraf de otte er i top-10 på verdensranglisten. Rickie Fowler vandt efter en forrygende finale.

Nederst i denne artikel kan se du se hvilket udstyr Tiger spillede med, hvilket primært er fra TaylorMade.

Tiger gik første runde i -3 og anden runde i -4, hvilket placerede ham på en 5. plads. I lørdagens blæst var han rundt i +3, så han faldt tilbage til en 10. plads inden finalerunden. En finalerunde i -4 gav en delt 9. plads i -8. Tryk på link ovenfor for at se videoer med Tigers runder.

TaylorMade og TGR jern i bag’en

I januar lavede Tiger en sponsoraftale med TaylorMade, så det er primært deres udstyr han spiller med. Driveren er en TaylorMade M2 2016, mens 3-wood’en er en TaylorMade M1 2017.

Der står TGR, som er Tigers firmanavn, på jernene, som det er uklart hvem har produceret, mens de to wedges stadig er en ældre Nike VR Pro Forged model.

I december 2016 lavede han en aftale med Bridgestone om at spille med deres bolde, så Tiger spiller med Bridgestone Tour B XS bolde.

En gammel putter med 13 major sejre

Som da Tiger gjorde comeback for et år siden, så spiller han med en Scotty Cameron Newport 2 GSS. Det er en ældre model, som Tiger brugte fra 1999 til 2008 under bl.a. 13 af de 14 major sejre han har vundet i karrieren!

Nedenfor ses det udstyr Tiger Woods havde i bag’en under Hero World Challenge 2017:

9,5° DriverTaylorMade M2 2016  (Mitsubishi Tensei CK Pro White 70TX)
13,5° 3-woodTaylorMade M1 2017 (Mitsubishi Tensei CK Pro White 90TX)
18° Driving IronTaylorMade Tour Preferred UDI (Project X PXi 7.0)
3-PWTGR prototypes (True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100)
56° wedgeNike VR Pro Forged (True Temper Dynamic Gold Tour Issue S400)
60° wedgeNike VR Pro Forged (True Temper Dynamic Gold Tour Issue S400)
PutterScotty Cameron Newport 2 GSS
BoldBridgestone Tour B XS
SkoNike
TøjNike

Hero World Challenge, resultat

Tiger Woods med sin caddie Joe LaCava – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk