PopulærtDP World TourWITB: Chris Wood, 29. maj 2016

WITB: Chris Wood, 29. maj 2016

28-årige Chris Wood vandt BMW PGA Championship efter særligt en imponerende for-ni i finalerunden. Han gik for-ni i -6 og bag-ni i +3, hvilket var nok til at vinde med ét slag.

Det var hans tredje sejr på Europa Touren og den hidtil største. Det er Europa Tourens flagskibsturnering, som sikrer ham Europa Tour kortet i fem år ligesom han er kvalificeret til The Open de kommende tre år.

verdensranglisten er han rykket helt frem som nr. 22.

Har vundet i tre af de seneste fire sæsoner
Chris Wood vandt sin første Europa Tour sejr i Commercial Bank Qatar Masters 2013. Han vandt ikke i 2014, men vandt Lyoness Open sidste år, så han har vundet en turnering i tre af de seneste fire sæsoner.

Chris Wood spiller primært med Mizuno udstyr. Eneste undtagelser er en Callaway driver og en Odyssey putter, mens han spiller med Titleist bolde:

9° DriverCallaway Great Big Bertha
15° 3-woodMizuno JPX EZ
3 – 4 jernMizuno MP-25
5 – 9 jernMizuno MP-5
48° wedgeMizuno MP-5
52° wedgeMizuno MP T-5
56° wedgeMizuno MP T-5
60° wedgeMizuno MP T-5
PutterOdyssey Versa #7
BoldTitleist Pro V1x

BMW PGA Championship, resultat

Chris Wood
Chris Wood

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk