PopulærtPGA TourViktor Hovland vandt Hero World Challenge for andet år i træk

Viktor Hovland vandt Hero World Challenge for andet år i træk

Viktor Hovland genvandt Hero World Challenge og som i 2021 var det foran Scottie Scheffler på andenpladsen. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Viktor Hovland førte med tre slag inden finalerunden, som han gik i -3, så han vandt -16 foran Scottie Scheffler i -14. Der var dog spænding til det sidste, efter Hovland var foran med fem slag inden bag-ni i finalerunde. Men både Hovland og Scheffler sluttede med en bogey, og Hovland med et holet putt fra 6 meter.

Cameron Young blev nr. 3 i -12, Xander Schauffele nr. 4 i -11 og Justin Thomas nr. 5 i -10 på Bahamas hvor blot 20 spillere var med i Tigers turnering. Tiger skulle have spillet, men han trak sig da han er ramt af plantar fasciitis, der er en betændelse i undersiden af foden.

Hero World Challenge tæller til verdensranglisten, men med sit begrænsede felt tæller den ikke til PA Tour ranglisterne, ligesom det ikke er en officiel PGA Tour sejr.

Scottie Scheffler kunne have generobret førstepladsen på verdensranglisten, men det havde krævet en sejr. så Rory McIlroy er fortsat nr. 1 på herrernes verdensrangliste.

Hero World Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk