Epson TourLauren Hartlage fører LPGA Q-Series efter 4 af 8 runder

Lauren Hartlage fører LPGA Q-Series efter 4 af 8 runder

De første fire af otte runder af LPA Q-Series er færdigspillet, og 75 spillere (ud af 100) har klaret cuttet til de fire finalerunder.

I 2021 fik Emily K Pedersen og Nicole Broch Larsen et LPGA kort via Q-Series, men i år var der ingen danskere i feltet. Nicole Broch Estrup og Karen Fredgaard gik ikke videre fra Stage II.

Efter fire runder fører Lauren Hartlage i -14 foran Luna Sobron Galmes, Polly Mack, Manon De Roey og Riley Rennell i -13.

De første fire runder blev spillet på RTJ Trail at Magnolia Grove, Crossings og Falls banerne, i Alabama mens de næste fire spilles på Highland Oaks Golf Course.

Nu er der pause og træningsrunder på den nye bane, hvor runder 4 – 8 spilles fra torsdag den 8. til søndag 11. december.

Der er LPGA kort til top-45 på i Q-Series, men det er en klar fordel og meget vigtigt at slutte i top-20, da det giver de bedste kort.

  • Nr. 1 – 20 og lige får LPGA kategori 14
  • Nr. 21 – 45 og lige før LPGA kategori 15 og Epson Tour kategori C.
  • Nr. 45 – alle der klarede cuttet og spiller otte runder, får en kategori på Epson Tour.

LPGA Q-Series, stillingen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk