Epson TourLauren Hartlage fører LPGA Q-Series efter 4 af 8 runder

Lauren Hartlage fører LPGA Q-Series efter 4 af 8 runder

De første fire af otte runder af LPA Q-Series er færdigspillet, og 75 spillere (ud af 100) har klaret cuttet til de fire finalerunder.

I 2021 fik Emily K Pedersen og Nicole Broch Larsen et LPGA kort via Q-Series, men i år var der ingen danskere i feltet. Nicole Broch Estrup og Karen Fredgaard gik ikke videre fra Stage II.

Efter fire runder fører Lauren Hartlage i -14 foran Luna Sobron Galmes, Polly Mack, Manon De Roey og Riley Rennell i -13.

De første fire runder blev spillet på RTJ Trail at Magnolia Grove, Crossings og Falls banerne, i Alabama mens de næste fire spilles på Highland Oaks Golf Course.

Nu er der pause og træningsrunder på den nye bane, hvor runder 4 – 8 spilles fra torsdag den 8. til søndag 11. december.

Der er LPGA kort til top-45 på i Q-Series, men det er en klar fordel og meget vigtigt at slutte i top-20, da det giver de bedste kort.

  • Nr. 1 – 20 og lige får LPGA kategori 14
  • Nr. 21 – 45 og lige før LPGA kategori 15 og Epson Tour kategori C.
  • Nr. 45 – alle der klarede cuttet og spiller otte runder, får en kategori på Epson Tour.

LPGA Q-Series, stillingen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk