Legends TourVijay Singh fører US Senior Open efter afbud til OL

Vijay Singh fører US Senior Open efter afbud til OL

Tilbage i april var Vijay Singh fra Fiji den første, som officielt meldte afbud til OL. Han ville fokusere på PGA Tour, hvor han siden har sikret sig kortet for næste sæson, så han er med i seniorernes sidste major.

Vijay Singh gik første runde i -4, hvilket var to slag bedre end Jeff Gallagher, Miguel Angel Jiménez, Michael Allen, Gene Sauers og Glen Day, som deler andenpladsen i -2.

John Daly er nr. 13 i par, Colin Montgomerie er nr. 38 i +2, Bernhard Langer nr. 48 i +3 og Jesper Parnevik nr. 61 i +4.

US Senior Open tæller til både Champions Tour og European Senior Tour, men Steen Tinning er ikke kvalificeret.

US Senior Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk