Korn Ferry TourCappelen skal kæmpe for at klare cuttet

Cappelen skal kæmpe for at klare cuttet

Sebastian Cappelen fik en dårlig start på ugens Web.Com Tour turnering, da han gik første runde i par, hvilket placerer ham udenfor cutgrænsen.

Cappelen var -1 inden en dobbeltbogey på 10. hul sendte han over par. Han var +2 efter 12 huller, men kom tilbage i par, hvilket rækker til en 106. plads.

Brad Elder fører i -10 foran Bhavik Patel og Martin Flores i -7.

Kun tre turneringer tilbage i den regulære sæson
Turneringen er den tredje sidste i den regulære Web.com Tour. Cappelen er pt. nr. 33 på ranglisten, hvor top-25 i den regulære sæson får et PGA Tour kort i næste sæson. Der spilles om yderligere 25 PGA Tour kort i de fire Web.com Tour Finals turneringer.

Price Cutter Charity Championship presented by Dr Pepper, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk