Korn Ferry TourCappelen skal kæmpe for at klare cuttet

Cappelen skal kæmpe for at klare cuttet

Sebastian Cappelen fik en dårlig start på ugens Web.Com Tour turnering, da han gik første runde i par, hvilket placerer ham udenfor cutgrænsen.

Cappelen var -1 inden en dobbeltbogey på 10. hul sendte han over par. Han var +2 efter 12 huller, men kom tilbage i par, hvilket rækker til en 106. plads.

Brad Elder fører i -10 foran Bhavik Patel og Martin Flores i -7.

Kun tre turneringer tilbage i den regulære sæson
Turneringen er den tredje sidste i den regulære Web.com Tour. Cappelen er pt. nr. 33 på ranglisten, hvor top-25 i den regulære sæson får et PGA Tour kort i næste sæson. Der spilles om yderligere 25 PGA Tour kort i de fire Web.com Tour Finals turneringer.

Price Cutter Charity Championship presented by Dr Pepper, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk