PopulærtLPGAHaru Nomura vandt sin anden LPGA sejr i år

Haru Nomura vandt sin anden LPGA sejr i år

Med sejr i Swinging Skirts LPGA Classic vandt japanske Haru Nomarua sin anden LPGA sejr i år.

Nomura førte med tre slag efter tredje runde. På en blæsende dag gik hun finalerunden i +1, men det var nok til at vinde i -9 foran Lee-Anne Pace i -5. Gerina Piller og Na Yeon Choi delte 3. pladsen i -4.

Lexi Thompson, Lydia Ko og Brooke M Henderson delte 6. pladsen i -1, mens Stacy Lewis blev nr. 27 i +5.

Født i Japan og opvokset i Sydkorea
23-årige Haru Nomura vandt sin første LPGA sejr i februar, da hun vandt den kombinerede LET og LPGA turnering ISPS Handa Women’s Australian Open.

Sydkoreanske golfspillere dominerer damegolfen, og Nomura har også haft sin opvækst i Sydkorea. Hendes mor er fra Sydkorea og faren fra Japan. Hun er født i Japan, men familien flyttede til Sydkorea da hun var 5 år gammel. I 2011 valgte hun japansk statsborgerskab.

Swinging Skirts LPGA Classic Presented by CTBC, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk