PopulærtLPGAHaru Nomura vandt sin anden LPGA sejr i år

Haru Nomura vandt sin anden LPGA sejr i år

Med sejr i Swinging Skirts LPGA Classic vandt japanske Haru Nomarua sin anden LPGA sejr i år.

Nomura førte med tre slag efter tredje runde. På en blæsende dag gik hun finalerunden i +1, men det var nok til at vinde i -9 foran Lee-Anne Pace i -5. Gerina Piller og Na Yeon Choi delte 3. pladsen i -4.

Lexi Thompson, Lydia Ko og Brooke M Henderson delte 6. pladsen i -1, mens Stacy Lewis blev nr. 27 i +5.

Født i Japan og opvokset i Sydkorea
23-årige Haru Nomura vandt sin første LPGA sejr i februar, da hun vandt den kombinerede LET og LPGA turnering ISPS Handa Women’s Australian Open.

Sydkoreanske golfspillere dominerer damegolfen, og Nomura har også haft sin opvækst i Sydkorea. Hendes mor er fra Sydkorea og faren fra Japan. Hun er født i Japan, men familien flyttede til Sydkorea da hun var 5 år gammel. I 2011 valgte hun japansk statsborgerskab.

Swinging Skirts LPGA Classic Presented by CTBC, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk