PopulærtDP World TourVerdensranglisterne, 22. august 2022

Verdensranglisterne, 22. august 2022

Igen i denne uge var der et stærkere felt på Korn Ferry Tour end på DP World Tour, og det er måske noget vi skal vænne os til. Flest point var der selvfølgelig på PGA Tour, hvor Patrick vandt BMW Championship igen, så han nu er nr. 3 i verden. Hos damerne vant Nelly Korda på LET, og hun er fortsat nr. 3.

Herrernes verdensrangliste

I den anden uge med de nye regler for herrernes verdensrangliste,  var der igen store forskel på de forsbellige tours, så der var ca. 50 point for en sejr på PGA Tour, 20 point på Korn Ferry Tour, 10 point på DP World Tour, 7,6 point på Japan Golf Tour og 6,7 point på Asian Tour.

Maximilian Kiefffer vandt D+D Real Czech Masters på DP World Tour og rykkede 65 pladser frem til en 214. plads.

Den forsvarende FedExCup mester, Patrick Cantlay, vandt BMW Championship for andet år i træk, og rykkede en enkelt plads frem til en 3. plads på verdensranglisten.

Christian Jacobsen vandt Esbjerg Open by TotalEnergies på ECCO Tour, hvilket gav ham godt 0,7 point. Noget mindre end da han efter de gamle regler fik 4 point for at vinde Unicef Championship i juni.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2022.

Kvindernes verdensrangliste

Nelly Korda vandt den individuelle turnering i Aramco Team Series Sotogrande med tre slag, selvom hun startede finaledagen syv slag efter sin storesøster Jessica Korda. Med sejren rykkede hun nærmere andenpladsen, men hun er fortsat nr. 3 på verdensranglisten.

Team Jessica Korda vandt holdturneringen, der dog ikke tæller til verdensranglisten.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2021: