PopulærtPGA TourPatrick Cantlay vandt BMW Championship for andet år i træk

Patrick Cantlay vandt BMW Championship for andet år i træk

Den forsvarende FedExCup mester, Patrick Cantlay, vandt BMW Championship for andet år i træk, og er nu nr. 2 på FedExCup ranglisten inden næste uges Tour Championship sæsonfinale på PGA Tour. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Mens top-125 på FedExCup ranglisten var kvalificeret da Will Zalatoris vandt sidste uges FedEx St. Jude Championship, så var det kun top-70 der kunne spille BMW Championship inden top-30 nu er kvalificeret til Tour Championship.

Patrick Cantlay vandt i -14 foran Scott Stallings i -13. Cantlay vandt også BMW Championship sidste år efter omspil mod Bryson DeChambeau på en anden bane.

Scottie Scheffler og Xander Schauffele delte 3. pladsen i -11 foran K.H. Lee, Corey Conners og Adam Scott på em 5- plads i -10, mens Rory McIlroy, Taylor Pendrith og Joaquin Niemann delte 8. pladsen i -9.

Top-30 har som nævnt kvalificeret sig til Tour Championship, og inden sæsonfinalen fører Scottie Scheffler foran Patrick Cantlay, Will Zalatoris, Xander Schauffele og Sam Burns.

Spillerne seedes i Tour Championship efter placering så Scottie Scheffler begynder Tour Championship i -10 foran Patrick Cantlay i -8 og Will Zalatoris i -7.

Vinderen af Tour Championship og FedExCup’en får 18 mio. $ i bonus, mens der er 6,5 mio. $ i bonus til nr. 2 og 5 mio. $ til nr. 3.

BMW Championship, resultat
– FedExCup live projected Playoffs eligibility

Rasmus Neergaard-Petersen vandt UAE Challenge

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin anden Challenge Tour turnering i år, da han kunne løfte trofæet i UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club...

Yuto Katsuragawa vandt ISPS HANDA Championship for anden gang

Yuto Katsuragawa fra værtslandet Japan vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship, hvor alle fem danskere missede cuttet. Nu 25-årige Katsuragawa vandt også...