PopulærtDP World TourVerdensranglisterne, 21. november 2022

Verdensranglisterne, 21. november 2022

Med et begrænset felt i DP World Tour sæsonfinalen i Dubai var der ikke så mange point at spille om, så selvom en række af verdens bedste var med, så var der langt flere point at spille om på PGA Tour. Der var ingen ændringer i toppen af herrernes verdensrangliste, men det var der hos damerne, hvor den Lydia Ko er nr. 2 og tæt på førstepladsen.

Herrernes verdensrangliste

Jon Rahm vandt sæsonfinalen DP World Tour Championship, men med et begrænset felt gav det godt kun 21,8 point, selvom feltet var godt med verdens bedste og en række i top-50. Med de nye regler for verdensranglisten skabes field rating of deraf point af spillerne i feltet, og det er direkte en ulempe kun at være 60 som i Dubai. McIlroy blev nr. 4 i Dubai og er fortsat verdens bedste, og Rahm er fortsat nr. 5. Rasmus Højgaard blev nr. 7, og rykkede tre pladser frem til en 104. plads.

Til sammenligning fik RSM Classic vinderen Adam Svensson 37 point selvom der var færre profiler, og med dem rykkede han 102 pladser frem til en 72. plads.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2022.

Kvindernes verdensrangliste

Lydia Ko vandt LPGA sæsonfinalen CME Group Tour Championship, og rykkede en enkelt plads frem en 2. plads. Nanna Koerstz Madsen blev nr. 33, men det var ikke nok til, at hun kunne holde sin plads i top-50. Hun faldt tre pladser tilbage til en 51. plads.

Nelly Korda er fortsat verdens bedste, men kun med et lille forspring foran Lydia Ko.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2021:

Herrer: Penge- og pointranglister, 22. april 2024

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet 4 af sine seneste 5 turneringer! Det var en Signature Event med en præmiesum...