PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra G4D Tour Series Finale @ DP World Tour Ch'ship

Se højdepunkter fra G4D Tour Series Finale @ DP World Tour Ch’ship

Se højdepunkter fra G4D Tour Series Finale @ DP World Tour Championship 2022, som var årets syvende og sidste turnering på den nye G4D Tour for golfspillere med et handicap. Svenske Rasmus Lia vandt.

21-årige Rasmus Lia vandt i +3 foran Kurtis Barkley og Chris Biggins i +7 på Jumeirah Golf Estates sideløbende med DP World Tour sæsonfinalen, der blev vundet af Jon Rahm. G4D Tour finalen blev spillet fredag og lørdag, mens DP World Tour spillede fra toradag til søndag.

Selvom spillerne har et handicap, så spiller de god golf på et meget meget højt niveau, som det kan ses i videoen ovenfor.

G4D Tour er en tour for golfspillere med et handicap. Siden 2019 har der været turneringer i samarbejde med EDGA, men fra i år udvides samarbejdet med G4D Tour navnet og mindst syv turneringer.

Turneringerne spilles op til en DP World Tour turnering og på samme bane. Både amatører og professionelle kan være med, og det er elitegolf på et meget højt niveau. Deltagerne er kvalificeret via verdensranglisten for handicappede, WR4GD, og må maksimalt have WHS hcp. på 3,4.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk