Challenge TourKun én dansker i finalerunderne på Challenge Touren

Kun én dansker i finalerunderne på Challenge Touren

Mads Søgaard er eneste dansker i finalerunderne i af Challenge de Madrid på Real Club de Golf La Herreria.

Mads Søgaard gik anden runde i -2, så han er nr. 17 i -3 inden weekenden. Efter en runde i +1 slutter Martin Simonsen som nr. 80 i +3, hvilket var to slag fra cutgrænsen.

Daniel Løkke begyndte dagen som nr. 139 i +6. Han gik en god runde i -2, men samlet +4 var ikke nok til at klare cuttet, så han slutter som nr. 93. Andreas Hartø blev nr. 138 i +10 efter en runde i +3.

Laporta fører fortsat
En runde i -1 var nok for Francesco Laporta til at fastholde føringen. Laporta fører i -7 foran Rhys Enoch, David Law og Sebastian Soderberg i -6, mens Lorenzo Gagli, Romain Langasque og Duncan Stewart deler 3. pladsen i -5.

Challenge de Madrid, leaderboard

Francesco Laporta
Francesco Laporta

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk