Challenge TourKun én dansker i finalerunderne på Challenge Touren

Kun én dansker i finalerunderne på Challenge Touren

Mads Søgaard er eneste dansker i finalerunderne i af Challenge de Madrid på Real Club de Golf La Herreria.

Mads Søgaard gik anden runde i -2, så han er nr. 17 i -3 inden weekenden. Efter en runde i +1 slutter Martin Simonsen som nr. 80 i +3, hvilket var to slag fra cutgrænsen.

Daniel Løkke begyndte dagen som nr. 139 i +6. Han gik en god runde i -2, men samlet +4 var ikke nok til at klare cuttet, så han slutter som nr. 93. Andreas Hartø blev nr. 138 i +10 efter en runde i +3.

Laporta fører fortsat
En runde i -1 var nok for Francesco Laporta til at fastholde føringen. Laporta fører i -7 foran Rhys Enoch, David Law og Sebastian Soderberg i -6, mens Lorenzo Gagli, Romain Langasque og Duncan Stewart deler 3. pladsen i -5.

Challenge de Madrid, leaderboard

Francesco Laporta
Francesco Laporta

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk