PopulærtDP World TourUgens bedste slag fra Volvo China Open

Ugens bedste slag fra Volvo China Open

Se Europa Tourens top-5 over de bedste slag i Volvo China Open, der blev vundet af Haotong Li, mens Lucas Bjerregaard blev nr. 3.

I tredje runde lavede Lucas Bjerregaard en eagle på det 442 meter lange 3. hul, der er et par-4 hul. Det fantastiske andetslag er naturligvis med i videoen ovenfor.

Joost Luiten var et par meter fra at lave hole-in-one på et par-4 hul. Det lykkedes dog ikke, men der er to holes-in-one i videoen. Begge var dog på par-3 huller.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk