PopulærtDP World TourUgens bedste slag fra Volvo China Open

Ugens bedste slag fra Volvo China Open

Se Europa Tourens top-5 over de bedste slag i Volvo China Open, der blev vundet af Haotong Li, mens Lucas Bjerregaard blev nr. 3.

I tredje runde lavede Lucas Bjerregaard en eagle på det 442 meter lange 3. hul, der er et par-4 hul. Det fantastiske andetslag er naturligvis med i videoen ovenfor.

Joost Luiten var et par meter fra at lave hole-in-one på et par-4 hul. Det lykkedes dog ikke, men der er to holes-in-one i videoen. Begge var dog på par-3 huller.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk