PopulærtDP World TourUgens bedste slag fra Volvo China Open

Ugens bedste slag fra Volvo China Open

Se Europa Tourens top-5 over de bedste slag i Volvo China Open, der blev vundet af Haotong Li, mens Lucas Bjerregaard blev nr. 3.

I tredje runde lavede Lucas Bjerregaard en eagle på det 442 meter lange 3. hul, der er et par-4 hul. Det fantastiske andetslag er naturligvis med i videoen ovenfor.

Joost Luiten var et par meter fra at lave hole-in-one på et par-4 hul. Det lykkedes dog ikke, men der er to holes-in-one i videoen. Begge var dog på par-3 huller.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk