PopulærtPGA TourTyrrell Hatton vandt Arnold Palmer Invitational

Tyrrell Hatton vandt Arnold Palmer Invitational

Efter fire sejre på Europa Touren vandt Tyrrell Hatton sin første PGA Tour sejr i Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard. I videoen ovenfor ses højdepunkter fra finalerunden.

Inden finalerunden førte Tyrrell Hatton i -6 foran Marc Leishman og Rory McIlroy i -4. Spillerne havde det dog meget svært på Bay Hill, og i særdeleshed i weekenden, hvor Matthew Fitzpatrick med en 69’er (-3) i finalerunden var den eneste, som kom under 70 slag.

Tyrrell Hatton var i par efter for-ni, men da han lavede en dobbetltbogey på 11. hul kunne man frygte, at hans velkendte store temperament ville løbe af med ham. Han formåede dog at holde fokus med pars på resten af runden, så han vandt i -4 efter en runde i +2.

Marc Leishman blev nr. 2 i -3 efter en runde i -3, mens Sungjae Im, der vandt Honda Classic i sidste uge, blev nr. 3 i -2. Bryson DeChambeau blev nr. 4 i -1.

Rory McIlroy lavede to dobbeltbogeys på runden i +4, og faldt tilbage til en 5. plads som han delte med Keith Mitchell, Joel Dahmen og Danny Lee. Selvom McIlroy vil være skuffet over sin finalerunde, så var det hans syvende top-5 placering i træk.

Matthew Fitzpatrick, Collin Morikawa, Harris English og Sung Kang delte 9. pladsen i +1.

Patrick Reed blev nr. 15 i +3, Rickie Fowler nr. 18 i +4, Viktor Hocland nr. 42 i +7 og Brooks Koepka nr. 47 i +9, mens spillere som Phil Mickelson, Tony Finau, Justin Rose og Tommy Fleetwood missede cuttet.

Spillede om tre pladser i The Open

Arnold Palmer Invitational er en del af The Open Qualifying Series, så de tre bedste i top-10, som ikke i forvejen var kvalificeret, kommer nu med i The Open 2020.

De tre pladser gik til Danny Lee, Joel Dahmen og Keith Mitchell på den delte 5. plads, da de øvrige helt i toppen alllerede er kvalificeret.

Ingen amerikansk vinder siden 2015

Tyrrell Hatton er den tredje europæer i træk, som vinder Arnold Palmer Invitational på Bay Hill, da Francesco Molinari vandt i 2019 og Rory McIlroy vandt i 2018.

Før det vandt Marc Leishman i 2017 og Jason Day i 2016, så den seneste amerikanske vinder af turneringen er Matt Every, som vandt i både 2014 og 2015. Tiger Woods har vundet turneringen hele otte gange og senst for andet år i træk i 2013.

Fire sejre på Europa Touren

28-årige Hatton har som nævnt vundet fire gange på Europa Touren med sejre i Alfred Dunhill Links Championship 2016, Alfred Dunhill Links Championship 2017 samt Rolex Series turneringerne Italian Open 2017 og Turkish Airlines Open 2019.

Han var på holdet da da Europa med Thomas Bjørn som kaptajn vandt Ryder Cup 2018.

Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, resultat

Tyrrell Hatton efter sejren i Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk