Der en ekstra bonus at spille om i Joburg Open, da der spilles om tre pladser i The Open 2022, som spilles på St Andrews fra den 14. – 17. juli.

De tre bedste i top-10, som ikke i forvejen er kvalificeret til den 150. udgave af The Open, sikrer sig en plads i den europæiske major. Hvis flere er lige, går pladsen i The Open til de(n) bedst placerede på verdensranglisten i turneringsugen.

Der er kun fire spillere i Joburg Open, som allerede er kvalificeret til The Open, og de fire er Dean Burmester, Dylan Fritelli, Justin Harding og Shaun Norris.

Del af The Open Qualifying Series

Joburg Open, der er den første turnering i 2022 sæsonen på DP World Tour (tidl. Europa Touren), er den første turnering i The Open Qualifying Series.

The Open Qualifying Series har siden 2014 bestået af en række turneringer, på de førende professionelle tours over hele verden, hvor der spilles om pladser i The Open.

.
.

Det er endnu ikke offentliggjort i hvilke turneringer der spilles om pladser i The Open, men i alt skal der spilles om mindst 46 The Open pladser i The Open Qualifying Series.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Som altid kan ugens sendetider ses på 19hul.dk/tv.

Joburg Open, leaderboard

Dean Burmester under Joburg Open 2021 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.