Challenge TourMartin Ovesen i top-10 på Challenge Touren for tredje gang

Martin Ovesen i top-10 på Challenge Touren for tredje gang

Regn og blæst gav store forsinkelser ved Challenge Tour turneringen Hainan Open i Sanya, Kina, hvor turneringen var afkortet til 36 huller uden cut.

Efter første runde var Martin Ovesen nr. 5 i -2. Anden og sidste runde gik han i -1, så det endte med en delt 10. plads i -3. Det er hans tredje top-10 i ti Challenge Tour turneringer i år.

Knappe vandt sin anden sejr i år
Alexander Knappe vandt i -9 foran Pep Angles i -7 og Scott Henry i -6.

I juni vandt tyske Alexander Knappe Swiss Challenge presented by Association Suisse de Golf, så sejren var hans anden i år. Med sejren rykker han frem til en 3. plads på Road to Oman Rankings, hvor top-15 får et Europa Tour kort næste sæson.

36 huller med mindre præmiesum
Da turneringen blev afkortet til 36 huller, er præmiesummen samtidig reduceret til 75 %. Der blev derfor spillet om € 262.500 i stedet for de oprindelige € 350.000.

Hainan Open, resultat

Alexander Knappe
Alexander Knappe

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk