PopulærtPGA TourTiger Woods og Nicolai Højgaard mødes i Los Angeles

Tiger Woods og Nicolai Højgaard mødes i Los Angeles

Genesis Invitational er Tiger Woods egen turnering på PGA Tour, og værten spiller med i eksklusive felt på Riviera Country Club, hvor også Nicolai Højgaard er til start. Det er en af årets Signature Events, så 70 af verdens bedste spillere kæmper om førstepræmien på 25 millioner kroner.

Turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport med danske kommentatorer.

Med danske øjne er fokus rettet mod Nicolai Højgaard, men for resten af golfverdenen er det værten, Tiger Woods, der stjæler de største overskrifter inden Genesis Invitational. Woods spiller for første gang med i en PGA Tour-turnering siden han måtte trække sig fra the Masters i april sidste år.

Hele verdenseliten er med i Los Angeles, hvor 37 af verdens 40 bedste spillere er til start, men det er altså en spiller, der er nummer 893 i verden, der er mest i fokus. Woods skal ikke kun spille på PGA Tour for første gang i ti måneder, men vil for første gang nogensinde ikke bære Nike tøj på banen. Efter 27 år med en Swoosh på brystet, spiler han nu sit i nye mærke, Sun Day Red.

Nicolai Højgaard har holdt en uges pause, men er med i sin anden Signature Event, hvor der er hele 25 millioner kroner til vinderen, forhøjede point til FedEx Cup-ranglisten og verdensranglisten. Modsat AT&T Pebble Beach Pro Am, så er der cut i denne uge. De 70 spillere bliver skåret ned til 50 eller alle inden for ti slag af den førende efter to runder.

Det er den ikoniske Riviera Country Club i Los Angeles, der spilles på, og der er garanti for dramatik og spændende turneringer på den bane.

Max Homa er vokset op tæt på banen, og vandt Genesis Invitational i 2021, mens han sidste år sluttede på andenpladsen, så amerikaneren er naturligvis en af favoritterne. Det samme er Scottie Scheffler. Verdens nummer et viste storform i sidste uge, og så bliver det spændende at se Viktor Hovland. Nordmanden spiller ofte godt på Riviera, og sammen med Højgaard og svenske Ludvig Åberg en del af et skandinavisk trekløver, der alle hat mulighed for at blande sig fremme på leaderboardet.

Der sendes op mod 40 timers direkte golf fra Genesis Invitaional, og inden hovedudsendelsen med dansk kommentator begynder, er der hver dag hele fire forskellige feeds, man kan følge på discovery+, så golffans kan se med fra første til sidste slag. Torsdag skal Nicolai Højgaard ud som den allerførste, og vil kunne følges på fra 16.15 dansk tid, og man skal også se med på PGA Tour Live hvis man ønsker at følge Tiger hele vejen rundt. Han slår ud 18.25 dansk tid torsdag, og PGA TOUR Live viser alle hans slag.

PGA Tour Live sender fra 16.15 torsdag og fredag.

Genesis Invitational kan følges på discovery+ og Europsport 2
  • Torsdag den 15.2.: 22.00 – 02.00
  • Fredag den 16.2.: 22.00 – 02.00
  • Lørdag den 17.2.: 19.00 – 01.00
  • Søndag den 18.2.: 19.00 – 00.30

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk