PopulærtDP World TourKan du heller ikke optage og spole på V Sport Golf -...

Kan du heller ikke optage og spole på V Sport Golf – løsning er på vej

Gennem mere end et år har man ikke kunnet optage og spole i nogle af golfturneringerne på V Sport Golf, hvis man er YouSee kunde. Nu er der langt om længe en løsning på vej.

For mere end et år siden, i januar 2023, fik vi på 19hul.dk første gang en mail fra en frustreret V Sport Golf seer, der ikke kunne optage på V Sport Golf, og vi hjalp med kontakten, da det var (og er) svært at finde kontakt til kundeservice. Svaret var, at det nok havde noget at gøre med meta-data, og det kom til at virke igen.

Det var dog en stakket frist, for i marts 2023 stod det klart, at årsagen var, at man med YouSee kun kunne håndtere udsendelser op til 6 timers længde. Så lange V Sport Golf udsendelser – hvad enten de reelt varede mere end 6 timer, eller var angivet med ekstra længde ift. evt. forsinkelser og omspil – var et problem, mens det ikke var et problem med kortere udsendelser.

Med et kendt problem skulle man jo tro, at det så også blev løst. Set udefra er det YouSee (boksen) der ikke kan håndtere de lange udsendelser, men V Sport Golf der rent teknisk og praktisk kunne løse problemet for deres kunder ved at opdele sendingen. Når frustrerede seere kontaktede kundeservice og produktionen under de direkte sendinger antog vi, at en løsning var på vej.

Men med dansk succes på DP World Tour har vi på det seneste fået endnu flere mails fra frustrerede brugere, så i sidste uge kontaktede vi presse-afdelingerne for både YouSee og V Sport Golf. Vi spurgte bl.a. om man ikke teknisk, enten hos V Sport Golf eller YouSee, kunne opdele udsendelserne så de angives til f.eks. at vare maksimalt 5 timer.

Forventer en løsning i 1. kvartal

YouSee er ejet af Nuuday, og deres presseafdeling oplyser, at man forventer at der kommer en løsning i 1. kvartal dvs. inden 1. april 2024:

– Løsningen vil blive, at udsendelserne bliver delt op i en del 1 og del 2. Dermed vil man kunne optage og spole igen (hvis man har rettighederne til det), og misser man eksempelvis at optage del 2, vil den være at finde i arkivet som en selvstændig udsendelse, skriver Nuuday til 19hul.dk.

Så indenfor den næste måneds tid skulle der gerne være en løsning.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk