PopulærtPGA TourThorbjørn trak sig som reserve til Phoenix Open - var ellers kommet...

Thorbjørn trak sig som reserve til Phoenix Open – var ellers kommet med

I fredags var Thorbjørn Olesen anden reserve til en plads i WM Phoenix Open på PGA Tour, men han trak sig fra reservelisten inden der er kommet en række sene afbud fra bl.a. Hovland og Schauffele, der er nr. 4 og 5 på verdensranglisten.

Mandag trak Viktor Hovland, Xander Schauffele og Patrick Rodgers sig, hvilket gav plads til Victor Perez, Alexander Björk og Sami Valimäki. De tre afbud kom fra henholdsvis nr. 4, 5 og 82 på verdensranglisten,

Nu er Robert MacIntyre og Ryo Hisatsune de næste på reservelisten. Som man kan se, er det spillerne der fik PGA Tour kortet via Race to Dubai ranglisten, da det er denne PGA Tour kategori 27 man er nået til.

I skrivende stund er Chan Kim tredje reserve til WM Phoenix Open via sin 2. plads på Korn Ferry Tour ranglisten i 2023, hvilket placerer ham øverst i kategori 28.

Nicolai Højgaard spiller på Riviera i næste uge

Nicolai Højgaard er heller ikke med i Phoenix, da han holder en pause inden næste uges The Genesis Invitational, der som AT&T Pebble Beach Pro-Am er en Signature Event. Der er 70-80 spillere i feltet, som spillere fire runder uden cut om 20 mio. $. Gensesis Invitational spilles på Riviera Country Club hvor Tiger Woods er vært og arrangør gennem sit TGR selskab.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

WM Phoenix Open, leaderboard

16. hul på TPC Scottsdale under WM Phoenix Open 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk