RejserDanmark, rejserHimmerLands jobmesse giver rekord-antal ansøgninger

HimmerLands jobmesse giver rekord-antal ansøgninger

Søndag den 4. februar kiggede over 200 forbi for at høre nærmere om en mulig karriere på Lars Larsens Vej 1, hvilket i alt kastede omkring 150 ansøgninger af sig – begge er en rekord for HimmerLands jobmesse, som blev afholdt for første gang i 2022.

HimmerLands Multihal blev i går forvandlet til en pulserende arena for jobmuligheder, da årets jobmesse tiltrak et rekord-antal ansøgere og besøgende.

Pia Søgaard, der er HR Chef i HimmerLand, var svær at skyde igennem, da jobmessen sluttede kl. 16.

– Det er helt vildt. Jeg er så taknemmelig for, at så mange havde lyst til at høre om deres muligheder i HimmerLand, og heldigvis har vi fået rigtig mange gode og kvalificerede ansøgninger, så jeg kunne ikke være mere tilfreds, siger Pia og fortsætter:

– Det er præcis det her, HimmerLand kan – levere minderige oplevelser – uanset om det er en jobmesse eller gode stunder i en af vores tre restauranter. Jeg glæder mig til for alvor at dykke ned i hver enkelt ansøgning sammen med mine kollegaer, og så ser jeg frem til at lave nogle gode opkald inden så længe.

HimmerLands team var klar til at fortælle om alle de spændende stillinger og elevpladser – Foto: PR

På dagen havde de besøgende mulighed for at høre vidt og bredt om elevpladser, sommerjob eller fuldtids- og deltidsstillinger.

Sidste år var ca. 100 personer mødt op, og sådan har antallet af nysgerrige ansøgere og aspirerende elever været stødt stigende siden den første jobmesse fandt sted i 2022.

– Jeg kan tydeligt mærke, at HimmerLand er blevet et interessant sted for folk, som kommer fra mange steder i landet for at høre om deres karrieremuligheder i HimmerLand. Vi havde blandt andet et forældrepar med deres dreng, som ønskede at komme i kokkelære i HimmerLand – de var kørt helt fra Ringkøbing – ikke nok med det, så synes jeg også, jeg kan mærke en stigende tendens i antallet af fagpersonale, hvilket jo er helt fantastisk – jeg glæder mig allerede til næste år, siger HR Chef i HimmerLand Pia Søgaard.

I alt kiggede omkring 200 personer forbi til jobmessen – Foto: PR

Siden 2020 er udviklingen for alvor gået rigtig stærkt. På bare fire år har resortet fået tilføjet 26 nye værelser (med flere på vej), udbygget med en stor multihal med golfsimulatorer, fitnesscenter og konferencemuligheder, bygget en stor luksusvilla til både privat- og erhvervsbrug, åbnet en ny sportsbar med bowling og bygget 10 padelbaner (otte inde og to ude).

Luftfoto fra HimmerLand taget i oktober 2023 – Foto: PR
Fremtidens arbejdsplads er faglært

Det er ingen hemmelighed at hotel- og restaurationsbranchen har oplevet et dyk i antallet af faglært personale, hvorfor CEO i HimmerLand, Mette Ravn også er ekstra glad for at der netop har været et godt mix af ansøgere til resortets elevpladser, som hun mener er essentielt for branchen.

– Der er mangel på især kokke, tjener og receptionsistelever i vores branche, og det vil vi gerne gøre noget ved. I HimmerLand er der mange muligheder for at udvikle sig under ordentlige forhold, og det er vigtigt, hvis man gerne vil kunne være med til at skabe fremtidens arbejdskraft. Jeg er meget glad for, at Pia og hendes team arbejder proaktivt med at skabe endnu bedre muligheder for, hvordan HimmerLand kan blive ved med at være en attraktiv arbejdsplads, siger Mette Ravn og fortsætter:

– Vi kommer blandt andet til at fokusere endnu mere på, hvordan vi kan opkvalificere vores nuværende medarbejdere, så de bliver faglært, hvis de ønsker det. Derudover kommer vi til at kunne tilbyde elevboliger fra den 1. september 2024, som kan give mulighed for, at vi kan uddanne elever fra flere steder i landet og forhåbentligt også udlandet.

HimmerLand beskæftiger lige nu 25 elever fordelt på greenkeeper, kok, tjener, receptionist og kosmetik.

Fakta om jobmesse i HimmerLand
  • 200 besøgende
  • 150+ ansøgninger
  • Jobmessen blev for første gang afholdt i 2022
  • Jobmessen bliver afholdt hvert år den første søndag i februar fremover

HimmerLand er altid på udkig efter nye talenter, så skulle man være interesseret i en elevplads, er man altid velkommen til at sende en ansøgning til job@himmerland.eu.

HimmerLand jobmesse – Foto: PR
HimmerLand jobmesse – Foto: PR

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk