Thorbjørn Olesen er tilbage på Europa Touren i denne uge efter et års fravær. Han er ikke længere suspenderet af Europa Touren, så nu kan Thorbjørn igen spille turneringer. Siden sidst har han mistet tre af sine helt store sponsorer, mens to af fem sponsorer fortsat støtter Thorbjørn.

Nike, Rolex og ISPS Handa er således ikke længere sponsorer for Thorbjørn, mens han fortsat har aftaler med BMW og Titleist.

Ny tøjaftale med Castore

Der er også kommet en ny sponsor til, da Thorbjørn har lavet en tøjaftale med engelske Castore, som laver sportstøj i høj kvalitet.

Tennisspilleren Andy Murray, der også har aktier i Castore, bruger også tøjmærket ligesom fodboldklubben (Glasgow) Rangers FC spiller i Castore tøj. Thorbjørn er den første golfspiller, som Castore har lavet en sponsoraftale med.

Castore sælger primært deres tøj online på castore.com, og leverer også til Danmark. En polo som den Thorbjørn bærer på billederne i denne artikel koster 775,- danske kroner, mens cap’en koster 295,- danske kroner.

.
.
Fortsat tavshed blandt Thorbjørns sponsorer og management

19hul.dk har kontaktet Nike, Rolex og ISPS Handa samt Thorbjørns managementfirma, Hambric Sports, men har ikke kunnet få oplyst, om den verserende retssag har haft indflydelse på sponsoraftalerrnes ophør.

Thorbjørn er fortsat tiltalt for seksuelt overgreb, fuldskab og vold ombord på et fly fra USA til London. En retssag der skulle være begyndt i maj, men som er forsinket pga. COVID-19, så den nu er berammet til at begynde i december 2021.

Thorbjørn Olesen med sin caddie Phil “Wobbly” Morbey under Hero Open 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.