Magical Kenya Open har fået ny dato, så den bliver spillet fra den 12. – 15. november på Karen CC i Nairobi. Det er samme uge som Masters.

Turneringen skulle være spillet fra den 12. – 15. marts, men blev med kort varsel aflyst som følge af COVID-19. Dengang havde de færreste nok troet, at det var starten på en fire måneders lang pause på Europa Touren.

Den nye dato i november er samtidig med Masters i USA, som er flyttet fra april. Præmiesummen i Kenya bliver på 1 mio. €, og der forventes et fuld felt på 144 spillere. Heriblandt 12 fra den Kenya baserede Safari Tour samt seks amatører.

Kenya har også været hårdt ramt af COVID-19 og ikke mindst som følge af fraværet af turister. Da Magical Kenya Open vises på tv over hele verden, skal det være med til at tiltrække turister, da man kan se at Kenya er genåbnet.

Spilles på Karen CC, der er opkaldt efter Karen Blixen

Værtsbanen Karen CC ligger nær Nairoba. En stor del af banen er anlagt på den tidligere kaffeplantage, som Karen Blixen ejede og drev. Hun boede i Afrika fra 1914 – 1931, mens golfklubben blev grundlagt i 1937.

Kenya Open blev spillet første gang i 1967, og fra 1991 – 2018 var det en Challenge Tour turnering. Det bliver 12. gang, at Karen CC er vært for Kenya Open.

Guido Migliozzi vandt Magical Kenya Open 2019.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.