Efter et godt år er Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard allerede kvalificeret til Masters og The Open i 2019. De er også sikre på en plads i to af de fire WGC turneringer.

Thorbjørn og Lucas er således allerede kvalificeret til WGC – Mexico Championship i februar og WGC – FedEx St. Jude Invitational i juli.

Kvalificeret til Mexico Championship via Race to Dubai

Årets første WGC turnering er Mexico Championship, som spilles fra den 21. – 24. februar.

Top-20 på den endelige Race to Dubai 2018 rangliste er kvalificeret, så som henholdsvis nr. 8 og 13 er Thorbjørn og Lucas kvalificeret.

Top-64 kommer med i Dell Technologies Match Play

Det er de 64 bedste på verdensranglisten, der ønsker at deltage, som kommer med i WGC-Dell Technologies Match Play fra den 27. – 31. marts.

Vi kender således først feltet til marts, men Thorbjørn og Lucas ligger således til at kvalificere sig, da de begge er i top-50 på verdensranglisten.

Ryder Cup og sejr giver adgang til FedEx St. Jude Invitational

Thorbjørn og Lucas er også kvalificeret til FedEx St. Jude Invitational, som spilles fra den 24. – 28. juli.

Thorbjørn ved at være Ryder Cup 2018 spiller, mens Lucas er kvalificeret som vinder af Alfred Dunhill Links Championship.

Vindere af turneringer med mindst 115 såkaldte Strength of Field verdensranglistepoint siden sidste udgave af WGC Invitational kvalificerer sig til turneringen. Thorbjørns sejr i Italian Open gav ham således adgang til 2018-udgaven.

WGC – FedEx St. Jude Invitational er en fortsættelse af WGC – Bridgestone Invitational, som Justin Thomas vandt på Firestone sidste år. I 2019 skal der spilles på TPC Southwind.

Thorbjørn Olesen under Ryder Cup 2018 – Foto: golfsupport.nl
Feltet i HSBC Champions afgøres først sent i 2019

WGC – HSBC Champions spilles i Shanghai fra den 31. oktober – 3. november 2019.

Feltet kender vi først i efteråret 2019, men bl.a. er det top-50 på verdensranglisten og top-30 på den aktuelle Race to Dubai rangliste, som kvalificerer sig.

Top-50 den 4. marts kvalificerer sig til Players Championship

Nu vi er ved de store turneringer, så giver en placering i top-50 på verdensranglisten en række fordele. Således også ift. Players Championship, der er PGA Tourens største turnering, som svarer til Europa Tourens BMW PGA Championship.

Top-50 på verdensranglisten den 4. marts 2019 kvalificerer sig således til Players Championship, som spilles på TPC Sawgrass fra den 14. – 17. marts.

Se vores tourkalender på 19hul.dk

Man kan se alle turneringer for de førende tours i vores samlede 19huls tourkalender. Du finder kalenderen her eller under menupunktet Leaderboards i toppen, hvor man kan trykke på turneringen og se et Google kort over banen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.