PopulærtDP World TourThorbjørn er nr. 2 og spiller om sejren i Qatar

Thorbjørn er nr. 2 og spiller om sejren i Qatar

Efter en flot runde i -3 er Thorbjørn Olesen på andenpladsen inden lørdagens finalerunde af Commercial Bank Qatar Masters, hvor han blev nr. 3 i 2014.

Thorbjørn er blot to slag fra førstepladsen efter en krævende dag med megen blæst. Han havde endda flere gode birdiemuligheder, så runden kunne have været endnu bedre.

BrandenGrace_doha16-302731
Branden Grace

Paul Lawrie fører i -13 foran Thorbjørn Olesen og den forsvarende mester Branden Grace i -11. Grace gik dagens næstbedste runde i -4, hvilket kun blev overgået af Richard Bland, der er nr. 10 i -8 efter en runde i -5.

Tommy Fleetwood og Rafa Cabrera-Bello deler 4. pladsen i -10, mens Lee Slattery, Pelle Edberg, Andrew Johnston og Grégory Bourdy deler 6. pladsen i -9.

Bernd Wiesberger er nr. 10 i -8 og Louis Oosthuizen nr. 16 i -7. Sergio Garcia afsluttede runden med en eagle, men gik alligevel +2, så han er nr. 19 i -6.

Fire danskere over par
Blot 27 af de 74 spillere brød par på runden, og de øvrige fire danskere i finalerunderne var alle over par, så de er alle noget tilbage i feltet.

Søren Kjeldsen er nr. 46 i -2 efter en runde i +3, mens Lucas Bjerregaard er nr. 53 i -1 efter en runde i +5.

Joachim B Hansen gik +1, så han er nr. 62 i par, mens Thomas Bjørn er nr. 68 i +1 efter en runde i +4.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte lørdag fra kl. 10 – 14:30.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

doha16-302648
18. hul på Doha GC

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk