PopulærtDP World TourThorbjørn: - Det er svært at putte i vinden

Thorbjørn: – Det er svært at putte i vinden

Thorbjørn Olesen er nr. 2 i Commercial Bank Qatar Masters inden finalerunden, hvor han skal spille i førerbolden sammen med Paul Lawrie og Branden Grace.

Thorbjørn gik tredje runde i -3, og deler andenpladsen i -11 med Branden Grace, mens Paul Lawrie fører i -13. De tre begynder lørdag kl. 9:20 dansk tid.

– Jeg spillede fantastisk på de sidste 9 huller, og gav mig selv en masse muligheder. Jeg kæmpede lidt på for-ni, men holdt bolden i spil, sagde Thorbjørn på pressemødet efter runden, som han afsluttede med birdies på 16. og 18. hul.

doha16-302656– Jeg havde en god mulighed for eagle på 16. hul, men det var godt med et par birdies på de sidste 3 huller.

– Det er dejligt at være i førerbolden i sin anden turnering. Jeg ser frem til i morgen, og så må vi se hvad der sker, sagde Thorbjørn, der havde sæsondebut i sidste uge, hvor han blev nr. 72 i Abu Dhabi.

Det blæste en del i Qatar, hvilket gav udfordringer. Thorbjørns runde kunne have været lavere, men det var svære betingelser, så han var tilfreds med runden.

– Det var svært at putte i vinden, og det blev også koldt. Det er ikke let. Det er normalt med blæsten hernede, men forhåbentligt bliver det lidt varmere i morgen. Jeg ser frem til det, og man skal bare blive ved med at kæmpe.

Kr. 2,85 mio. for en sejr og 1,9 mio. for en 2. plads
Der spilles om en præmiesum på $ 2,5 mio., hvoraf vinderen får € 381.458 svarende til omkring kr. 2,85 mio.

En udelt 2. plads giver hele kr. 1,9 mio., mens der er knap kr. 1,1 mio. for en udelt 3. plads.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte lørdag fra kl. 10 – 14:30.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk