PopulærtDP World TourThorbjørn: - Har aldrig prøvet det før

Thorbjørn: – Har aldrig prøvet det før

Thorbjørn Olesen er forsvarende mester i ISPS Handa Perth International, hvor han for første gang skal forsvare en større titel.

Hans første af tre Europa Tour sejre kom i Sicilian Open 2012, men det var indtil videre den sidste udgave af den turnering. Sidste år vandt han Alfred Dunhill Links Championship, som han skal forsvare til oktober.

Turneringen blev ikke spillet sidste år
Det er halvandet år siden, at Thorbjørn vandt turneringen i Australien. Den seneste udgave blev spillet i oktober 2014, men turneringen er nu flyttet til foråret.

Om det at være forsvarende mester sagde Thorbjørn ifølge Europa Tourens hjemmeside:

– Det er dejligt. Jeg har aldrig prøvet det før, så jeg ved ikke helt, hvordan det føles på torsdag. Men jeg har set frem til turneringen, og ser frem til at forsvare min titel. Forhåbentligt bliver det en god uge.

Thorbjørn Olesen efter sejren i ISPS HANDA Perth International 2014
Thorbjørn Olesen efter sejren i ISPS HANDA Perth International 2014

– Det giver vel et større pres, men det er også rart at gå derud og vide, at man kan vinde på banen, sagde Thorbjørn, der er begejstret for Australien:

– Jeg synes virkelig godt om Australien og især Perth. Det er bare ærgerligt, at det er så langt fra Europa, for ellers ville jeg komme oftere.

Endnu et titelforsvar til oktober
Thorbjørns seneste sejr var Alfred Dunhill Links Championship i oktober 2015. Det er hans hidtil største sejr, og fra at være i fare for at miste Europa Tour kortet rykkede han markant frem på alle ranglisten. Sejren i $ 5 mio. turneringen indbragte Thorbjørn mere end kr. 5,25 mio.

I år spilles Alfred Dunhill Links Championship fra den 1. – 4. oktober.

På Challenge Touren vandt Thorbjørn The Princess i 2010. Han deltog dog ikke i 2011, da han spillede på Europa Touren.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender ISPS Handa Perth International direkte torsdag til søndag fra kl. 06 – 10. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

ISPS Handa Perth International, leaderboard

Thorbjørn Olesen efter sejren i Alfred Dunhill Links Championship 2015
Thorbjørn Olesen efter sejren i Alfred Dunhill Links Championship 2015

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk