BettingBetting tips, uge 8 2016

Betting tips, uge 8 2016

Europa Touren og fem danskere er i Australien, hvor Thorbjørn Olesen er forsvarende mester i ISPS Handa Perth International.

Som nr. 21 på verdensranglisten er Louis Oosthuizen den højest rangerede i feltet, hvor der er seks fra top-100. Turneringen tæller på tre tours, hvilket giver et blandet felt af spillere fra European Tour, Australasia Tour og Asian Tour.

The Honda Classic er den første af fire PGA Tour turneringer i Florida, og her er Padraig Harrington forsvarende mester.

Rory McIlroy, Rickie Fowler, Adam Scott, Patrick Reed og Sergio Garcia er blandt deltagerne på PGA National GC, hvor hullerne 15 – 17 er kendt som Bear Trap.

Nedenfor ses ugens vinderbud. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.


ISPS Handa Perth International

Lucas Bjerregaard – (Odds 28/ 7)
Har været plaget af lidt sygdom de seneste uger, men det er han forhåbentligt kommet sig over. Blev nr. 4 i turneringen sidste år, og selvom 24. pladsen i Malaysia er hans hidtil bedste resultat i år, så tror jeg på en top-5 placering og måske en sejr.

Soomin Lee – (Odds 50/ 10)
Lå til at vinde i Malaysia, men to dobbeltbogeys på de sidste 3 huller kostede sejren. Det var blot hans anden Europa Tour turnering, og han gjorde det også godt i den første med en 3. plads i UBS Hong Kong Open. I ugerne op til 2. pladsen i Malaysia havde han to 7. pladser på Asian Tour.

Victor Dubuisson – (Odds 16/ 4)
Spiller sin blot anden turnering i år. Han missede cuttet i Abu Dhabi, og er lidt uforudsigelig, men blev nr. 2 sidste år. Har tidligere gjort det godt på baner, som han vender tilbage til med gode minder, hvilket gør udfaldet til, at han er blandt ugens udvalgte.The Honda Classic

Patrick Reed
Patrick Reed

Rory McIlroy – (Odds 7/ 2,5)
Har spillet godt i år indtil en dårlig finalerunde i Northern Trust Open gav en 20. plads. Før det blev han nr. 6 i Dubai og nr. 3 i Abu Dhabi. Missede cuttet sidste år, men blev nr. 2 i 2014 og vandt i 2012.

Russell Knox – (Odds 48/ 12)
Har ikke haft så gode resultater siden sejren i WGC – HSBC Champions og en 2. plads i OHL Classic at Mayakoba ugen efter. Men han blev nr. 3 i Honda Classic sidste år, og var i omspil om sejren i 2014.

Patrick Reed – (Odds 21/ 6)
Verdensranglistens nr. 9 blev senest nr. 6 på Pebble Beach, og nr. 7 i Honda Classic sidste år. Har ikke vundet siden januar 2015, men har haft en del top-10 placeringer inkl. tre andenpladser i sine seneste syv turneringer.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Maybank Championship Malaysia

  • Søren Kjeldsen – (Odds 34 / 7,5) – Nr. 57
  • Joost Luiten – (Odds 19 / 4,75)– Nr. 15
  • Thongchai Jaidee – (Odds 34 / 7,5) – WD

Northern Trust Open

  • Charl Schwartzel– (Odds 34 / 7,5)– Nr. 45
  • Hideki Matsuyama – (Odds 19 / 5) – Nr. 11
  • Freddie Jacobson – (Odds 81 / 15) – MC

Med 12 bets på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.200 dvs. et underskud på kr. 450.

År til dato:

Indsats: kr. 8.400,-
Gevinst: kr. 16.628,-
Samlet: + kr. 8.228,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk