PopulærtDP World TourThorbjørn fører efter første runde af British Masters på Belfry

Thorbjørn fører efter første runde af British Masters på Belfry

Thorbjørn Olesen er på en delt førsteplads efter første runde af Betfred British Masters hosted by Danny Willett på The Belfry, hvor Rasmus Højgaard også er i top-10.

Thorbjørn gik første runde i -6, og det samme gjorde Ryan Fox. De er ét slag bedre end Richie Ramsay, Hurly Long og Ashun Wu i -5.

Rasmus Højgaard deler 6. pladsen i -4 med Justin Walters, Edoardo Molinari og Brandon Stone.

Thomas Bjørn og Jeff Winther delte 17. pladsen i -2, Joachim B Hansen, Nicolai Højgaard og Niklas Nørgaard Møller er nr. 50 i par og Lucas Bjerregaard nr. 76 i +1.

Adri Arnaus, der vandt i sidste uge, er nr. 17 i -2, Lee Westwood nr. 50 i par, mens Richard Bland og værten Danny Willett er nr. 76 i +1.

Betfred British Masters sendes direkte på V Sport Golf og Viaplay Total. Som altid kan ugens sendetider ses på 19hul.dk/tv.

Betfred British Masters hosted by Danny Willett, leaderboard

Værten Danny Willet under Betfred British Masters hosted by Danny Willett 2022 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk