Se Thomas Bjørns bunkerslag på Belfry – er det årets heldigste?

Man kan diskutere, om der er held i golf, men de fleste vil nok være enige i, at Thomas Bjørn var lidt heldig på 10. hul i første runde af Betfred British Masters hosted by Danny Willett på The Belfry.

Fra greenbunkeren til en hul-placering tæt på bunkeren flækkede han bolden, som det kan ses i videoen ovenfor. Bolden ville formentlig have været alt for lang (medmindre den havde ramt flagstangen), men i stedet ramte den bunkerkanten og endte ganske tæt på hullet, hvorfra Thomas Bjørn holede sit putt for par.

Thomas Bjørn gik første runde i -2, hvilket giver ham en delt 17. plads. Thorbjørn Olesen deler føringen i -6 med Ryan Fox.

Betfred British Masters sendes direkte på V Sport Golf og Viaplay Total. Som altid kan ugens sendetider ses på 19hul.dk/tv.

Betfred British Masters hosted by Danny Willett, leaderboard

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.