PopulærtDP World TourThomas Bjørn er ude, og ingen danskere er under par i Østrig

Thomas Bjørn er ude, og ingen danskere er under par i Østrig

Thomas Bjørn måtte trække sig fra Lyoness Open med smerter i ryggen. Søren Hansen er eneste dansker indenfor cutgrænsen, så samlet set var første runde noget skuffende for de danske deltagere.

Efter endnu en skadespause har Bjørn spillet turneringer de seneste tre uger, og kun misset cuttet i den første. Fire uger i træk var dog åbenbart for meget for den skadesplagede dansker. Bjørn stillede til start, men havde synlige problemer inden han trak sig efter 15 huller.

Søren Hansen er bedste dansker på en 44. plads i par, mens Lucas Bjerregaard og Mads Søgaard deler 75. pladsen i +2. Joachim B Hansen, Morten Ørum Madsen samt Jeff Winther er nr. 87 i +3 og endelig er Lasse Jensen nr. 128 i +6.

Otaegui fører med et enkelt slag
Adrian Otaegui fører i -8 foran Björn Åkeson i -6, mens Gary Stal og Zander Lombard deler 3. pladsen i -5.

Kristoffer Broberg er på en delt 5. plads i -4, Joost Luiten nr. 7 i -3, Bernd Wiesberger nr. 16 i -2 og den forsvarende mester Chris Wood nr. 28 i -1.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se starttitder for anden runde i denne artikel.

Lyoness Open powered by Sporthilfe Cashback Card, leaderboard

Adrian Otaegui
Adrian Otaegui

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk