Challenge TourKnappe troede på en 59'er på Challenge Touren

Knappe troede på en 59’er på Challenge Touren

I sidste uge vandt tyske Alexander Knappe sin første Challenge Tour turnering. Nu har han lagt sig i spidsen af KPMG Trophy på Cleydael G&CC i Belgien, hvor der er fire danskere i feltet.

Med ni birdies på scorekortet gik Knappe første runde i -9. Han lavede otte birdies på sine første 11 huller, da han begyndte på 10. hul. På de sidste 7 huller lavede han dog kun én birdie, så ha måtte nøjes med en runde i 62 slag.

– Efter 10 huller troede jeg virkelig, at jeg kunne gå en 59’er sagde Knappe til Challenge Touren efter runden.

Nico Geyger er alene på 2. pladsen i -7 foran Ben Stow, Daan Huizing, Andrea Pavan og Gary King i -6.

Andreas Hartø og Daniel Løkke er bedste danskere på en delt 41. plads i -2, Martin Simonsen er nr. 61 i -1 og Christian Gløet nr. 122 i +2.

KPMG Trophy, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk