PopulærtDP World TourThomas Bjørn på plakaten i Bahrain

Thomas Bjørn på plakaten i Bahrain

52-årige Thomas Bjørn har mistet sit DP World Tour, så i 2024 kan han ikke vælge og vrage blandt de turneringer han vil spille. Men han indstiller ikke karrieren.

Det er ikke lykkedes os at få svar på, om han vil spille flere Legends Tour turneringer, men med sine 15 DP World Tour sejre og gode kontakter vil han sikkert i et begrænset omfang kunne få invitationer til DP World Tour.

En sådan har han fået til Bahrain Championship, som spilles fra den 1. – 4. februar, og her er der ligefrem udsendt en pressemeddelelse om, at Ryder Cup 2018 kaptajnen deltager.

Det er første gang siden 2011, at DP World Tour besøger Bahrain, og turneringen er en del af International Swing. Dengang, for 13 år siden, blev Thomas Bjørn delt nr. 44 i Volvo Golf Champions, som i øvrigt blev vundet af Paul Casey inden Thomas Bjørn vandt i Qatar ugen efter.

– Jeg ser frem til at komme tilbage til Bahrain i februar og se, hvordan landet har ændret sig siden mit sidste besøg for næsten 13 år siden, siger Thomas Bjørn i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Skønheden ved DP World Tour er, at vi får muligheden for at besøge så mange interessante steder, og hjælpe med at bringe golf til et nyt publikum. Jeg ser frem til at hjælpe med det ved Bahrain Championship. Jeg vil gerne takke hans majestæt kongen Hamad bin Isa Al Khalifa for at byde os velkommen til sit Kongerige.

Som i 2011 spilles der på Royal Golf Club, og præmiesummen er 2,5 mio. $

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk