PGA Tour ChampionsThomas Bjørn blev nr. 3, da Paul Broadhurst vandt Invited Celebrity Classic

Thomas Bjørn blev nr. 3, da Paul Broadhurst vandt Invited Celebrity Classic

Thomas Bjørn blev nr. 3 i PGA Tour Champions turneringen Invited Celebrity Classic, som blev vundet af Paul Broadhurst. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

53-årige Thomas Bjørn gik fredagens første runde i 7, hvilket var ét slag bedre end Jerry Kelly, Paul Broadhurst, YE Yang og Clark Dennis. Dårligt vejr med masser af regn omkring Las Colinas Country Club  i Irving, Texas, gjorde at man måtte aflyse anden runde. Men man fastholdt starttiderne, så med en tidlig starttid kom Thomas Bjørn tidligt i klubhuset.

Bjørn gik anden og sidste runde i -1 og i samlet -8 delte han føringen i klubhuset i med YE Yang. Det var dog før de sidste spillere kom på banen, og de har nok også selv tænkt at -8 ikke var nok til et omspil.

Paul Broadhurst gik -5 og vandt i -11 foran David Toms i -10, mens Thomas Bjørn og YE Yang delte 3. pladsen i -8. Steve Allen blev nr. 5 i -7.61-årige Vijay Singh, der blev nr. 58 i Masters, blev delt nr. 6 i -6.

Thomas Bjørn tjente 1 mio. kr. – spiller igen i denne uge

Der blev spilles om 2,2 mio. $, hvoraf vinderen Paul Broadhurst får 330.000 $, mens Thomas Bjørn får 145.200 $ svarende til godt 1 mio. kr.

Thomas Bjørn var med på en invitation, og det var hans anden PGA Tour Champions turnering i år, da han i februar blev nr. 2 da Ricardo Gonzalez vandt Trophy Hassan II.

Thomas Bjørn spiller også på PGA Tour Champions i denne uge, da han også er med i Mitsubishi Electric Classic, som spilles fra fredag til søndag. Oprindeligt havde han fået en invitation, men er nu kvalificeret ia sin top-10 placering.

Paul Broadhurst har vundet seks gange

58-årige Paul Broadhurst vandt seks gange på DP World Tour med Credit Lyonnais Cannes Open 1989 som den første og Algarve Portugal Open 2006 som den sidste.

På både PGA Tour Champions, hvor hans hidtil seneste sejr var Ally Challenge 2018, og den europæiske Legends Tour har han også vundet seks turneringer. Han vandt Order of Merit på Legends Tour i 2016 og 2018.

Hans første senior sejr var en major, da han vandt The Senior Open 2016, og han blev dobbelt major vinder med sejr i KitchenAid Senior US PGA Championship 2018. De to majors tæller på både PGA Tour Champions og Legends Tour.

Mardy Fish vandt blandt kendisserne

Sideløbende blev der spillet en turnering for kendisser, og her vandt den tidligere tennisspiller Mardy Fish for anden gang på tre år. Med 68 point vandt han foran den tidligere baseball spiller John Smoltz med 67 point. Den tidligere LPGA spiller Annika Sörenstam blev nr. 5.

Invited Celebrity Classic, resultat
– KendisserTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk