Korn Ferry Tour15-årig imponerede da Tim Widing vandt LECOM Suncoast Classic

15-årig imponerede da Tim Widing vandt LECOM Suncoast Classic

Svenske Tim Widing vandt sin første Korn Ferry Tour sejr efter omspil i LECOM Suncoast Classic.

Inden finalerunden var det Patrick Cover i spidsen i -18 foran Steven Fisk i -17, mens Kris Ventura og Tim Widing delte 3. pladsen i -15.

26-årige Tim Widing, Steven Fisk og Patrick Cover sluttede i -20, så de tre skulle i omspil om sejren, og det vandt Tim Widing.

Noah Goodwin og Kris Ventura delte 4. pladsen i -19.

15-årige Miles Russell i top-25

Den blot 15-årige amatør Miles Russell blev delt nr. 20 i -14. Han er, i nyere tid siden 1983, den yngste nogensinde med en top-25 placering i en PGA Tour eller Korn Ferry Tour turnering.

Han er også den hidtil yngste der har klaret cuttet på Korn Ferry Tour, og han imponerede med sine 17 birdies og tre eagles over de fire runder.

Med sin top-25 placering har han kvalificeret sig til næste uges Veritex Bank Championship. Man skal dog være 18 år for at optjene point som non-member for at blive såkaldt Special Temporary Member.

LECOM Suncoast Classic, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk