Epson TourFlot runde af Therese på Symetra Tour

Flot runde af Therese på Symetra Tour

Therese O’Hara er eneste dansker i finalerunderne af Chico’s Patty Berg Memorial, da Nicole Broch Larsen og Stephanie Bertelsen missede cuttet.

Therese O’Hara begyndte dagen som nr. 81 i +3, men efter en flot runde i -5 er hun nu nr. 15 i -2.

Nicole Broch Larsen, der spiller to uger på den amerikanske udviklingstour, var nr. 130 i +7 efter første runde. Det blev ekstra svært, da hun begyndte anden runde på 10. hul med en bogey, men så lavede hun tre birdies på de næste 4 huller. På det tidspunkt var cutgrænsen kun tre slag væk, men efter to bogeys gik hun de første 9 huller i par. På banens for-ni lavede en birdie og en bogey, så det endte med en runde i par og i +7 var hun fire slag fra at klare cuttet.

Stephanie Bertelsen gik anden runde i +2, så i +8 var hun fem slag fra at klare cutgrænsen.

Svensk føring
Svenske Madelene Sagstrom fører i -9 foran Paiyun Chien i -7, mens Ally McDonald, Kana Nagai og Sophia Popov deler 3. pladsen i -6.

Chico’s Patty Berg Memorial, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk