Therese O’Hara er eneste dansker i finalerunderne af Chico’s Patty Berg Memorial, da Nicole Broch Larsen og Stephanie Bertelsen missede cuttet.

Therese O’Hara begyndte dagen som nr. 81 i +3, men efter en flot runde i -5 er hun nu nr. 15 i -2.

Nicole Broch Larsen, der spiller to uger på den amerikanske udviklingstour, var nr. 130 i +7 efter første runde. Det blev ekstra svært, da hun begyndte anden runde på 10. hul med en bogey, men så lavede hun tre birdies på de næste 4 huller. På det tidspunkt var cutgrænsen kun tre slag væk, men efter to bogeys gik hun de første 9 huller i par. På banens for-ni lavede en birdie og en bogey, så det endte med en runde i par og i +7 var hun fire slag fra at klare cuttet.

Stephanie Bertelsen gik anden runde i +2, så i +8 var hun fem slag fra at klare cutgrænsen.

Svensk føring
Svenske Madelene Sagstrom fører i -9 foran Paiyun Chien i -7, mens Ally McDonald, Kana Nagai og Sophia Popov deler 3. pladsen i -6.

.
.

Chico’s Patty Berg Memorial, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.