PopulærtPGA TourTeam Thomas fører foran Tiger og Singh efterfulgt af Langer

Team Thomas fører foran Tiger og Singh efterfulgt af Langer

Justin Thomas og hans far Mike fører generationsturneringen PNC Championship efter en 57’er i den første af to runder. De er to slag foran Vijay Singh og Tiger Woods med deres sønner.

Der spilles scramble, så scores er lave. På hvert hul slog begge spillere et drive, hvorefter man valgte den bedste, hvorfra begge slog deres næste slag. Sådan fortsatte man til bolden var i hul.

2020-vinderne Justin Thomas og far Mike gik -15 og fører foran Tiger Woods og 13-årige Charlie samt Vijay Singh og hans 32-årige søn Qass.

Tiger har betændelse i foden, og kan ikke holde til at gå, men alle kører også rundt i buggyer under turneringen. Det har sønnen Charlie også glæde af, da han har ondt i anklen, og begge er synligt generet af deres skader.

Justin Thomas med sin far Mike under PNC Championship 2022 – Foto: Getty Images / PNC

46-årige Tiger og Charlie blev nr. 2 da Team Daly vandt sidste år, efter de debuterede med en 7. plads i 2020. 59-årige Vijay Singh og sønnen Qass er med for 16. gang, og har 2. pladser i 2006, 2013 og 2020 som deres hidtil bedste.

Bernhard Langer og hans 22-årige søn Jason er nr. 4 i -12. Bernhard Langer har vundet turneringen fire gange, da han vandt i 2005 og 2006 med sønnen Stefan og med sønnen Jason i 2014 og 2019. Jason var 14 år da de vandt i 2014, og han er den hidtil yngste vinder.

Team Daly, der er forsvarende mestre, er på en delt 5. plads i -11.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

PNC Championship, leaderboard

Feltet i PNC Championship 2022 – Foto: Getty Images / PNC

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk