PGA Tour ChampionsSteven Alker vandt sæsonpremieren Mitsubishi Electric Championship

Steven Alker vandt sæsonpremieren Mitsubishi Electric Championship

Steven Alker vandt Mitsubishi Electric Championship at Hualalai, der var sæsonpremieren på PGA Tour Champions, hvor han nu har vundet otte turneringer.

Steven Alker, der de seneste to år er blevet nr. 2 i turneringen, førte med to slag inden finalerunden. Her var han også bedst af alle med en runde i -9, så han vandt i -25 foran Harrison Frazar i -21, Steve Strciker i -20 og David Toms i -17. Scott Parel og Stewart Cink delte 5. pladsen i -14 foran Darren Clarke i -13.

Ernie Els blev nr. 12 i -11, Vijay Singh nr. 16 i -10, Miguel Angel Jiménez, Thongchai Jaidee og Colin Montgomerie nr. 18 i -8 mens Bernhard Langer blev nr. 22 i -7.

8. sejr på PGA Tour Champions

52-årige Steven Alker fra New Zealand vandt aldrig på PGA Tour og Europa Touren, men vandt fire gange på det nuværende Korn Ferry Tour.

Han fyldte 50 i juli 2021, og kom med i Boing Classic via en kvalifikationsturnering. Siden så han sig ikke sig tilbage, da han havde ni top-10 placeringer i blot 10 turneringer i 2021 inkl. sejr i TimberTech Championship! Han vandt fire gange i 2022 og to gange i 2023 herunder sæsonfinalen Charles Schwab Cup Championship 2024.

Der er nu næsten en måneds pause inden Chubb Classic spilles fra den 16. februar i Florida.

Mitsubishi Electric Championship at Hualalai, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk