PopulærtLPGASo Yeon Ryu fører efter dagens bedste runde

So Yeon Ryu fører efter dagens bedste runde

So Yeon Ryu fører med et enkelt slag inden finalerunderne af LPGA turneringen Kingsmill Championship.

Ryu fører i -7, hvilket også var hendes score i anden runde, hvor hun lavede seks birdies på sine første 9 huller. Hun er ét slag foran Stacy Lewis, Amy Yang og Mika Miyazato på 2. pladsen i -6.

Efter første runde var Lydia Ko nr. 81 i +2, men hun klarede sig videre til weekenden med en runde i -3. Ko er nr. 37 i -1 sammen med bl.a. Lexi Thompson, Suzann Pettersen og Brooke M Henderson.

Inbee Park trak sig efter 6 huller med en skade i venstre tommelfinger, som har holdt hende ude af de seneste tre LPGA turneringer.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Kingsmill Championship Presented by JTBC, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk