Legends TourSteen Tinning i top-10 efter god finalerunde

Steen Tinning i top-10 efter god finalerunde

Steen Tinning spillede sig til sæsonens anden top-10 placering, da han blev nr. 9 i Paris Legends Championship, der blev vundet af svenske Magnus P Atlevi.

Efter en finalerunde i -4, hvilket var blandt dagens bedste runder, blev Steen nr. 9 i -2 på Le Golf National. En forrygende bane vi kender fra Open de France på Europa Touren, og som skal være vært for Ryder Cup 2018.

Magnus P Atlevi vandt i -8 foran Philip Golding, Stephen Dodd og Mark Mouland i -6. james Kingston blev nr. 5 i -5.

John Daly, der havde sin debut i en almindelig European Senior Tour turnering, blev nr. 22 i +3 efter en finalerunde i -1.

Det var som nævnt Steen Tinning anden top-10 placering i år. Den første kom i sæsonens første turnering på Celtic Manor i juni, hvor han blev nr. 9 i SSE Enterprise Wales Senior Open.

Paris Legends Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk