Legends TourDaly får debut på European Senior Tour i Paris

Daly får debut på European Senior Tour i Paris

I næste uge får farverige John Daly sin debut i en regulær turnering på European Senior Tour, når han deltager i Paris Legends Championship.

Turneringen spilles på Le Golf National, der er vært for Open de France på Europa Touren. Banen skal også være vært for Ryder Cup 2018.

Hele seks af de 54 deltagere i turneringen er tidligere vindere af Open de France på Le Golf National. De seks er Miguel Angel Martín (vandt i 1992), Costantino Rocca (1993), Sam Torrance (1998), Malcolm Mackenzie (2002), Phil Golding (2003) og Jean-Francois Remesy (2004 og 2005).

José Rivero og Philip Walton vandt Open de France i henholdsvis 1987 og 1990, men de år blev turneringen spillet på Club de Golf de Chantilly.

Paris Legends Championship spilles fra den 9. – 11. september med en præmiesum på € 350.000.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk