Legends TourSteen Tinning blev nr. 9 på Celtic Manor

Steen Tinning blev nr. 9 på Celtic Manor

Steen Tinning rykkede et par pladser frem, så han blev nr. 9 i SSE Enterprise Wales Senior Open på Celtic Manor Resort i Wales.

Efter anden runde var han på en 11. plads i -1, og efter en finalerunde i -2 sluttede han alene på 9. pladsen i -3.

Lianwei Zhang fra Kina gik dagens bedste runde i -8. Det gav ham en forholdsvis sikker sejr i -12 foran Paul Broadhurst i -9 og David Gilford i -8.

SSE Enterprise Wales Senior Open, resultat

Første Senior Tour turnering i Europa
European Senior Tour sæsonen begyndte i sidste uge med US Senior PGA Championship presented by KitchenAid, som blev vundet af Rocco Mediate. Der var dog et begrænset antal europæiske spillere, så det var uden Steen Tinning.

Steen Tinning vandt på Celtic Manor i 2009
Det var på Celtic Maor, at Steen Tinning vandt Europa Tour turneringen The Celtic Manor Resort Wales Open 2000. Jeppe Huldahl vandt i øvrigt turneringen i 2009 inden man var vært for Ryder Cup 2010.

Senior Touren spiller dog på Roman Road Course, mens de fleste andre store turneringer er blevet spillet på Twenty Ten Course.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk