PopulærtDP World TourSpieth serverede Texas Barbecue

Spieth serverede Texas Barbecue

Traditionen tro var Jordan Spieth vært for tidligere Masters vindere ved den såkaldte Champions Dinner tirsdag aften.

Spieth serverede en grøn salat til forret, Texas Barbecue til hovedret og en lun chokoladekage med is til dessert. Hele menuen kan ses på billedet nederst i denne artikel.

Der var 30 deltagere i middagen heriblandt Tiger Woods. Han meldte afbud til Masters i fredags, men ville deltage i Champions Dinner.

En tradition siden 1952
Det var Ben Hogan der tog initiativ til Champions Dinner, som blev afholdt første gang i 1952, hvor netop Hogan var vært efter sejren i 1951. Dengang var der 11 deltagere med ni tidligere vindere samt Augusta National stifterne Bobby Jones og Clifford Jones.

Middagen er kun for tidligere vindere og formanden for Augusta National. Den forsvarende mester bestemmer menuen og betaler regningen.

Forsamlingen af tidligere vindere hedder officielt Masters Club, mens middagen tirsdag aften mere uofficielt kendes som Champions Dinner.

Kan bestille fra klubbens menukort
Selvom værten bestiller en fast menu, så kan deltagerne dog også  vælge at bestille mad fra menukortet. Nedenfor ses årets menukort:

JordanSpieth_ChampionsDinner16

Billedet med årets menu har Golfweek lagt et billede op af. Det øverste billede med deltagerne er fra Masters’ Twitter side.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk