PopulærtDP World TourSendetider for Masters på TV3 Sport og Viaplay.dk

Sendetider for Masters på TV3 Sport og Viaplay.dk

Så er det blevet tid til årets første major. Det er den 80. udgave af The Masters, og den sendes vanen tro direkte fra verdens nok mest berømte og mytiske golfklub: Augusta National.

De store stjerner som Jordan Spieth, Jason Day og Rory McIlroy er klar til at kæmpe om den eftertragtede grønne jakke. Danske Søren Kjeldsen er deltager i Masters for tredje gang.

Vi sender selve turneringen på TV3 SPORT 1 og Viaplay.dk efter følgende plan:

Torsdag: 21:00 – 01:30: 1. runde live.
Fredag: 21:00 – 01.30: 2. runde live.
Lørdag: 21:00 – 01:00: 3. runde live.
Søndag: 20:00 – 01:00: finalerunden live.

Bemærk også, at vi på TV3Sport1 umiddelbart efter hver turneringsdag sender to timers ‘eftersnak’ og højdepunkter. Det er den amerikanske GOLF Channels studie på Augusta National.

Allerede onsdag kl. 21:30 – 23:00 kan du følge Par 3-konkurrencen live på TV3Sport2 – og på Viaplay.dk fra 21:00 til 23:00.

Vores hold på plads på Augusta National er:
Henrik Knudsen, hovedkommentator.
Leif Nyholm, ekspertkommentator.
Henrik Levysohn, reporter.

Hold endelig øje med vores facebook-side: Viasat Golf Danmark og vores hjemmeside TV3SPORT.dk. Her vil I ugen igennem kunne finde optaktsstudier, indslag, interviews og meget andet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk