PopulærtDP World TourSendetider for Masters på TV3 Sport og Viaplay.dk

Sendetider for Masters på TV3 Sport og Viaplay.dk

Så er det blevet tid til årets første major. Det er den 80. udgave af The Masters, og den sendes vanen tro direkte fra verdens nok mest berømte og mytiske golfklub: Augusta National.

De store stjerner som Jordan Spieth, Jason Day og Rory McIlroy er klar til at kæmpe om den eftertragtede grønne jakke. Danske Søren Kjeldsen er deltager i Masters for tredje gang.

Vi sender selve turneringen på TV3 SPORT 1 og Viaplay.dk efter følgende plan:

Torsdag: 21:00 – 01:30: 1. runde live.
Fredag: 21:00 – 01.30: 2. runde live.
Lørdag: 21:00 – 01:00: 3. runde live.
Søndag: 20:00 – 01:00: finalerunden live.

Bemærk også, at vi på TV3Sport1 umiddelbart efter hver turneringsdag sender to timers ‘eftersnak’ og højdepunkter. Det er den amerikanske GOLF Channels studie på Augusta National.

Allerede onsdag kl. 21:30 – 23:00 kan du følge Par 3-konkurrencen live på TV3Sport2 – og på Viaplay.dk fra 21:00 til 23:00.

Vores hold på plads på Augusta National er:
Henrik Knudsen, hovedkommentator.
Leif Nyholm, ekspertkommentator.
Henrik Levysohn, reporter.

Hold endelig øje med vores facebook-side: Viasat Golf Danmark og vores hjemmeside TV3SPORT.dk. Her vil I ugen igennem kunne finde optaktsstudier, indslag, interviews og meget andet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk