AnbefaletTiger har meldt afbud til Masters

Tiger har meldt afbud til Masters

De seneste uger har der været flere mere eller mindre sandfærdige rygter om hvorvidt Tiger Woods ville deltage i Masters. Nu har han selv sat en stopper for rygterne ved at melde afbud til årets første major.

40-årige Tiger deltog heller ikke i Masters 2014, da en rygoperation holdt ham ude. I september 2015 gennemgik han endnu en rygoperation, og han har ikke spillet turneringer siden.

– Efter at have vurderet min ryg, og talt med mine lægelige rådgivere, har jeg besluttet mig for, at det er bedst at gå glip af Masters i år, skriver Tiger på sin hjemmeside og fortsætter:

Tiger Woods
Tiger Woods

– Jeg har slået bolde og trænet dagligt, men jeg er ikke fysisk klar. Jeg har hele tiden sagt, at denne gang skal jeg være forsigtig og gøre det der er bedst for mit helbred og min karriere på lang sigt. Desværre ville det ikke være den rigtige beslutning, at spille Augusta i næste uge.

Dermed antyder Tiger også, at han tidligere har gjort comeback for hurtigt efter en skade, som han har haft en del af gennem årene.

Deltager i Champions Dinner
Tiger skriver også, at han endnu ikke ved, hvornår han gør comeback.

Han planlægger at deltage i den såkaldte Champions Dinner på tirsdag, hvor den forsvarende mester Jordan Spieth er vært for en middag for tidligere Masters vindere.

Har vundet Masters fire gange
Tiger fik sin debut i Masters 1995, hvor han med en 41. plads blev bedste amatør.

Året efter missede Tiger cuttet, inden han vandt Masters 1997 med hele 12 slag foran nr. 2!

Fire af Tigers 14 major sejre har været i Masters, som han også vandt i 2001, 2002 og 2005. Herudover har han haft ni top-10 placeringer, så 13 af de 19 gange Tiger har deltaget i Masters som professionel, er han sluttet i top-10.

For år tilbage var de fleste sikre på, at Tiger ville indhente og overhale Jack Nicklaus’ rekord på 18 major sejre. Tigers seneste af de 14 major sejre var US Open 2008, og det bliver mere og mere tvivlsomt, om Tiger når at slå den rekord.

Har ikke spillet siden august 2015
Tiger spillede blot 11 turneringer sidste år. En 10. plads ved Wyndham Championship i august var hans eneste top-10 placering i både 2014 og 2015, hvor han var meget skadesplaget.

Det blev også hans sidste turnering i 2015, da han gennemgik endnu en rygoperation i september måned.

Tiger, der fyldte 40 år i december, har været nr. 1 på verdensranglisten i sammenlagt 683 uger. På denne uges verdensrangliste er han nr. 472.

Tiger Woods på Augusta National
Tiger Woods på Augusta National

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk