PopulærtDP World TourEnkelte WGC overraskelser i første runde

Enkelte WGC overraskelser i første runde

Første runde af WGC – Dell Match Play bød på enkelte overraskelser. Thorbjørn Olesen var tæt på at stå for én af dem, men måtte se sig slået af McIlroy på 18. hul.

Søren Kjeldsen tabte 2 & 1 til Kevin Kisner i en match, hvor han aldrig var foran. Derimod fik Thorbjørn en forrygende start mod Rory McIlroy, da han var 2 op efter 4 huller, og igen efter 13 huller. Det endte dog med en sejr til McIlroy på 1 op efter Thorbjørn shankede sit indspil på 18. hul.

Det er kun puljevinderen som går videre efter tre runder, så danskerne skal have point i anden runde, for at have muligheden for at gå videre.

Jordan Spieth vandt 3 & 2 over Jamie Donaldson, mens Jason Day vandt 3 & 2 over Graeme McDowell. Justin Rose vandt 2 op over Fabian Gomez.

Bubba og Scott delte mens Fowler og DJ tabte
Der var dog også nogle overraskelser, da Bubba Watson delte mod Patton Kizzire og Adam Scott delte mod Thomas Pieters.

Rickie Fowler tabte 2 & 1 til Jason Dufner, mens Dustin Johnson tabte 3 & 2 til Robert Streb.

Matt Kuchar vandt dagens største sejr 6 & 5 over Anirban Lahiri.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Dell Match Play, leaderboard

WGC – Dell Match Play – puljer og runder som PDF

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk