PopulærtLadies European TourSofie Kibsgaard Nielsen blev nr. 8 da Shannon Tan vandt Magical Kenya...

Sofie Kibsgaard Nielsen blev nr. 8 da Shannon Tan vandt Magical Kenya Ladies Open

Ladies European Tour sæsonen begyndte i Afrika med Magical Kenya Ladies Open, hvor Sofie Kibsgaard Nielsen blev nr. 8 da 19-årige Shannon Tan vandt i sin professionelle debut på Vipingo Ridge Golf Club, hvor der er rigt dyreliv.

Sofie Kibsgaard Nielsen, der vandt LETAS ranglisten sidste år, begyndte finaledagen som nr. 12 i -1, og med en runde i -2 blev hun nr. 8 i -3, hvilket gav en præmiecheck på 7.200 €. Der var to danske deltagere, og Cecilie Finne-Ipsen var to slag fra at klare cuttet.

Der var to pladser i næste uges Aramco Saudi Ladies International Presented By PIF til de bedste i top-10, som ikke i forvejen var kvalificeret. De gik til vinderen Shannon Tan og Chiara Tamburlini på en delt 3. plads. I skrivende stund er Sofie 9. reserve turneringen, så det er usandsynligt, at hun kan få en plads i feltet.

To giraffer krydser fairway på 18. hul under finalerunden af Magical Kenya Ladies Open 2024 – Foto: Tristan Jones / LET
Shannon Tan vandt

Alesandra Fanali og Shannon Tan delte føringen i -9 inden finalerunden, og de havde fem slag til Samantha Bruce på 3. pladsen i -4.

Efter tre birdies på de første 5 huller og -2 på for-ni kom Shannon Tan fra Singapore foran med to slag, Det endte med en runde i -3 og Shannon Tan vandt i -12 foran Alesandra Fanali i -8.

Manon De Roey, Ana Pelaez Trivino, Nataliya Guseva og Chiara Tamburlini delte 3. pladsen i -4, mens Sofie Kibsgaard Nielsen delte 8. pladsen i -3 med Alexandra Forsterling og Aunchisa Utana.

Vandt sin første turnering som pro

19-årige Shannon Tan vandt i sin debut på LET, og det var også hendes professionelle debut. Som amatør blev hun nr. 8 på LET Tourskolen i december, og er så blevet professionel.

Det var hendes anden sejr i en professionel turnering, da hun som amatør vandt Singapore Ladies Masters 2023 på China LPGA Tour i juli 2023.

Magical Kenya Ladies Open, resultat

Shannon Tan efter sejren i Magical Kenya Ladies Open 2024 – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk