AnbefaletThomas Bjørn er kommet på internettet

Thomas Bjørn er kommet på internettet

Thomas Bjørn har netop i dag lanceret sin egen engelsksprogede hjemmeside.

Danmarks gennem tiderne bedste golfspillere har ikke tidligere været så offentlig aktiv på internettet, men det ser ud til at ændre sig nu.

Her i foråret har Thomas Bjørn lanceret en ny engelsksprogret Facebook side. I dag har han så også lanceret sin egen hjemmeside.

Den nye hjemmeside kan besøges på www.thomasbjorn.com, og hans Facebook side kan ses her.

Thomas Bjørn har også en instagram profil på www.instagram.com/mrtbjorn, hvor man skal følge have en profil og følge ham for at se hans opslag.

Thomas Bjørn
Thomas Bjørn

Spiller på Valderrama i denne uge
Efter en længere skadespause og blot to turneringer i år, er Thomas Bjørn tilbage på Europa Touren i denne uge.

Der spilles på Valderrama, hvor Sergio Garcia er vært for Real Club Valderrama Open de España hosted by the Sergio Garcia Foundation.

Se hans turneringskalender
På den nye hjemmeside kan man under Schedule se hvilke turneringer Thomas Bjørn planlægger at spille i nærmeste fremtid.

Således kan man nu se, at han planlægger at spille tre turneringer i træk. Efter Open de España i denne uge rejser Europa Touren til Kina, hvor Bjørn er med i både Shenzhen International og Volvo China Open de kommende uger.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk