AmatøreliteSmørum Golfklub blev (også) nr. 3 ved herrernes EM for klubhold

Smørum Golfklub blev (også) nr. 3 ved herrernes EM for klubhold

Herreholdet fra Smørum Golfklub blev nr. 3 ved EM for klubhold, som blev vundet af Rosendaelsche Golfclub fra Holland. Smørums damer blev ligeledes nr. 3, da de for tre uger siden spillede EM for klubhold.

Inden lørdagens finalerunde førte Rosendaelsche Golfclub fra Holland i -5 foran Golf de Biarritz le Phare fra Frankrig i +1, mens Smørum var nr. 3 i +2.

Den rækkefølge holdt så Rosendaelsche Golfclub vandt guld i -4 foran Golf de Biarritz le Phare i -1, mens Smørum med Jens Kristian Thysted, Mads Laage Hansen og Nicolas Søberg på holdet, blev nr. 3 i +4.

Holdets to bedste af tre slagspilsrunder i hver af de tre runder talte som holdets score på Troia Golf i Portugal.

Jens Kristian Thysted blev nr. 3 individuelt

Individuelt var Kiet Van der Weele fra Rosendaelsche og Antoine Auboin fra Golf de Biarritz le Phare suverænt bedst i -8 over de tre runder foran Jens Kristian Thysted på en 3. plads i -2.

Mads Laage Hansen blev delt nr. 17 i +9 og Nicolas Søberg nr. 25 i +13 blandt de 72 deltagere.

EM for klubhold – herrer, resultat

Vinderne fra Rosendaelsche Golfclub efter herrernes EM for klubhold 2021 – Foto: EGA / FPG

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk